""

litteraTUREN GÅR TIL: En rådden planet

22.03.21
Tag på hæsblæsende eventyr med en gruppe nævenyttige gadebørn. Her vil du opleve den autentiske stemning på De Dødes Marked og få mulighed for at besøge det spektakulære Mester Jakels Cirkus, hvor den uovervindelige ”Rottedræberen fra Rendestenen” står klar til kamp til den bitre ende. Ikke en tur for sarte sjæle, men du får et kig ind i fremtiden, hvor alt kan ske!

Rejsemål

Planeten Jord. En rådden planet, hvor du kan opleve kriminalitet og uhumske kvarterer helt tæt på.

Overnatning

Som turist på planeten Jord kan du med fordel finde overnatning højt til vejrs. Jordoverfladen er dækket af råd foranlediget af alt det skrald og skidt, der flyder i gaderne. Ønsker du at opholde dig uden for byen, anbefales Hotel Solskin. Her bor du i autentiske rammer, tæt på væggelus og rotter og med direkte kig til himlen fra din sengeplads. Fra dit vinduet har du også udsigt til lossepladsen, og ind ad vinduet strømmer en liflig lugt af skrald.

Fly og transport

Transport til og fra Jord sker ved hjælp af biler, busser og stjernekrydsere.

Mad og drikke

Rent mad og drikke er kun for de rige. Hvis du ikke har penge nok, må du drikke genbrugt vand og spise muggen mad.

Seværdigheder

Snyd ikke dig selv fra en tur i Mester Jakels Cirkus. Her har du fornøjelsen af at opleve de bloddryppende, hårrejsende og nervepirrende kampe mellem Jords gadebørn. Helt ekstraordinært kan du se ”Rottedræberen fra Rendestenen” svinge sin kølle mod udfordrende gadebørn. På udvalgte nætter kan du tilmed være så heldig at opleve den klonede dræbermaskine, Helvedeshunden Garm med lysende gule øjne og et frygtindgydende dobbelt gab med syleskarpe tænder.

Grønne områder

Grønne områder skal du lede længe efter, og du finder dem nok første på andre planter.

Lokalt dyreliv

De rådne gader fyldt med dynger af skrald betyder, at der er et rigt dyreliv af gnavere.

Ting du bør tage med

Glem endelig ikke at pakke et våben. En kølle kan vise sig særlig praktisk, men en pistol vil du nemmere kunne transportere udset rundt.

Sådan kommer du rundt

Alt transport foregår i luften, da alle biler er flyvende.

Godt at vide

Når du rejser rundt på Jord, skal du ikke være bange for at slå fra dig eller at slå først. Det kan være en fordel at have trænet lidt kampteknik op til din rejse dertil.

Oplev også

Tag en tur op til toppen af Kaizers børnehjem. Herfra har du en fantastisk udsigt til Station Valhal og tusindvis af stjerne. Fra taget kan du også overvære den tætte lufttrafik til og fra planeten Jord.

Hvis du har råd, kan du også tage en stjernekrydser til Station Valhal og mænge dig med nogle af de rigeste. De ekstra eventyrlystne kan anbefales en tur til De Ydre Rande.

Shopping

Snyd ikke dig selv for en tur til De Dødes Marked. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer, og for den rette betaling, kan det blive dit.

Du kan også gå på opdagelse blandt de mange skatte fra krigene i De Ydre Rande.

Lokalbefolkning

Tag dig i agt for lokalbefolkningen - særligt "Firmaets" cyborgs kan være en udfordring.

 

'Siff - Rådne jord' af L. G. Jensen kan lånes på biblioteket og på ebog og lydbog.

Materialer