Opret dit barn som låner hjemmefra

Hvis dit barn/børn skal indmeldes på Rødovre Bibliotek, skal du skrive under med MitID.

Der skal udfyldes et samtykke for alle børn under 18 år. Det er nu blevet muligt med elektronisk samtykke. 

Klik her for at udfylde elektronisk samtykke for børn og unge under 18 år

Hvorfor samtykke?
Børn og unge under 18 år har ret til at låne, hvis en af forældrene eller en værge udfylder og underskriver elektronisk samtykke online med MitID. Vi gør opmærksom på, at du som forældre/værge hæfter for gebyr eller erstatninger på barnets vegne.

Sådan gør du:
1.Forældre eller værge starter med udfylde elektronisk samtykke og skriver under med sit MitID.
2.I den betjente åbningstid vil et personale modtage og behandle det elektroniske samtykke. Efterfølgende vil personalet manuelt indmelde barnet som låner.
3.Når barnet er indmeldt vil du modtage en mail og/eller sms for at bekræfte, at barnet nu kan benytte bibliotekets tilbud. 

Får mit barn udleveret et lånerkort efter indmeldelse?
Alle børn kan efter indmeldelse få udleveret et børnelånerkort på biblioteket. Hvis du ikke ønsker, at dit barn skal have et børnelånerkort, er det i stedet barnets sundhedskort, der skal bruges ved udlån, fornyelser af materialer, brug af eReolen.dk, filmstriben m.m.

Besked med Mail eller SMS
Hvis dit barn oplyser en mailadresse og/eller mobilnummer, sender vi besked om reserveringer, påmindelser og hjemkaldelser pr. mail/sms. 

Det er forældres/værges ansvar at meddele biblioteket, hvis I skifter folkeregisteradresse, mailadresse eller mobilnummer.

Persondata
Læs mere om de persondata, vi gemmer, og hvordan de bruges.