Læsekredse

Læsekredse er populært som aldrig før. Flere og flere har fået øjnene op for, hvor givende det er at dele sin læseoplevelser. På Rødovre Bibliotek har vi flere muligheder, hvis du gerne vil være med i en læsekreds.

""

Rødovre Biblioteks Romanklubber

Romanklubberne på Rødovre Bibliotek er en stor succes. De stortrives og udvikler sig hele tiden. I læseklubberne mødes du med andre, som har læst den samme bog som dig, og som har lyst til at dele deres læseoplevelser. Det er med til at skabe større læseoplevelser og inspirerende fællesskaber omkring litteraturen. 

Romanklubber sæson 2020/2021
Igen i år vil der være tre forskellige romanklubber, der mødes her på biblioteket. Det er gratis at være medlem. Alle klubberne mødes en gang om måneden i ca. halvanden time, og der er en fast ordstyrer med.
I år vil der være:

  • Krimiklub
  • DR Romanklub
  • Romanklub for udenlandsk litteratur


Grundet situationen omkring Covid19 er tilmelding og opstart af romanklubbernes sæsonen forsinket. Vi vil gerne sikre os, at gennemførelsen af romanklubberne følger alle retningslinjer, så det er en sikker og smittefri oplevelse for alle. Vi håber at være klar med yderlig information om romanklubber og tilmelding i løbet af september. 

Tyrkisk læsekreds

Vi læser kun på tyrkisk og mødes en lørdag hver anden måned fra kl 12 – 13. Alle er velkomne.

Turkce Okuma Grubu
Sadece turkce okuyoruz. Her iki ayda bir cumartesileri saat 12 – 13 arasi toplaniyoruz. Katilim ucretsizdir.

Selvkørende læsekreds

Er I flere, der gerne vil læse sammen, så kan I vælge at oprette jeres egen læsekreds. Vi hjælper jer gerne i gang med forslag til bøger, lån af vores grupperum og selvfølgelig med at skaffe bøger til jer. 

I kan også låne et af bibliotekets læsekredssæt. Et læsekredssæt består af 10 eksemplarer af en bog, samt anmeldelser og forfatterportræt. De lånes kun ud til læsekredse. 

Her kan du se en oversigt over bibliotekets læsekredssæt

Kunne du tænke dig at låne et læsekredssæt, så send en mail til bibliotekar@rk.dk.