Lokalhistorisk Samling

De nuværende coronarestriktioner betyder, at Lokalhistorisk Samling desværre er lukket foreløbigt til og med søndag d. 28. februar 2021. Arkivaren kan i denne periode kun kontaktes på mail. 

Arkivarens træffetider: Mandag kl. 10-16 - uden forudgående aftale. Book en arkivar: Mandag kl. 16-19 samt onsdag og torsdag kl. 10-14. Du kan booke tid hos arkivaren på tlf: 21 16 83 91 eller pr. mail: lokalhistorisk-samling@rk.dk. Følg også Lokalhistorisk Samling på Facebook.

Rødovre i coronaens tid: Lokalhistorisk Samling opfordrer alle til at skrive om og tage billeder af jeres dagligdag og ferier og aflevere disse til samlingen. Du kan finde en vejledning samt samtykke- og afleveringsblanketter til brug for afleveringen her: PDF iconvejledning_og_samtykker.pdf

Aflevering af materiale: har du materiale, du tror kunne være interessant for Lokalhistorisk Samling, kan du enten sende det pr. mail (hvis materialet er digitalt), eller lave en aftale om aflevering med arkivaren enten pr. mail eller telefon. Til brug for afleveringen skal du udfylde følgende enten før eller ved selve afleveringen: PDF iconindkomst_samtykke_og_oplysningspligt.pdf

Rødovre og den kolde krig: Undervisningsaktiviteter og kildepakker om Den Kolde Krig i Rødovre kan findes på hjemmesiden: WWW.ROKK.DK. Undervisningstilbuddene er udarbejdet i samarbejde med Oplevelsescenter Vestvolden og Heerup Museum med støtte fra Slots- og kulturstyrelsen og Rødovre Kommunes børnekulturpulje.