Hvad skal Maria fra Islev læse i sin sommerferie?

26.07.22
Op til sommerferien hjælper vi jer med at finde bøger til ferien, men her kan du se hvad Maria fra Børneudlånet i Islev selv skal læse i sin sommerferie.

”Jeg har samlet en bunke bøger til de lange sommerdage, til mig selv og mine to drenge på 8 og 11 år. Der er noget til højtlæsning, selvlæsning og en lille rask quiz.

Det skal nok blive sjovt at tage hul på Kasper Hoffs serie ’Jagten på sandheden’, som afslører skøre teorier og vanvittige sandheder tilsat flotte farverige billeder.
Min Potter paratviden skal udfordres med ’Den magiske quizbog: for alle Harry Potter-fans’, og jeg må indrømme, at jeg nok bliver udkonkurreret der ;)

Den yngste er vild med Katrine Marie Guldagers letlæste ’Frantz’-bøger, der altid byder på en slåskamp. Den ældste er til spænding med ’Jagten på nazisternes guld’. Som højtlæsning er vi i gang med Jessica Townsends fantastiske ’Nevermoor’-serie.

Selv skal jeg læse Colson Whiteheads ’Harlem Shuffle’. Som i sine andre bøger stiller han skarpt på racisme, og så er jeg til falds for tidsbilledet af New York i 1960’erne.

På min læseliste er også Rachel Cusks ’Det andet sted’ og ’De forviste’ af Christina Baker Kline. Med Cusk jeg vil lade mig ruske op af det særlige dissekerende blik på relationer, jeg kender fra hendes andre bøger”

- Maria, Børneudlånet i Islev

Materialer