Rim, rytme og brutale beats

15.11.21
Rim, rytme og metaforer er kendetegnende for rap - men også for meget skønlitteratur.

Til denne workshop vil rapperne Mund de Carlo og Elbanovic give et freestylerap-show og derefter lære dig deres bedste tricks. Du kommer til at lære om forskellige rim og deres strukturer, hvordan man laver rytmer og ’flow’ samt hvordan du skriver en rap, der skaber billeder. Og så får du lov at prøve det i praksis, når du afslutningsvist skal skrive din egen rap. 

Kom og vær med til en dag, hvor du først bliver blæst bagover af fed rap, før du selv lærer, hvordan man bærer sig ad. Man behøver ikke at have rappet før - det foregår i et tempo, så alle kan være med, og man bliver ikke tvunget til at rappe for andre.

# Leg med ord - Sang og raptekster - Performance - Musik

Mund de Carlo, Elbanovic og Milad Geniu har til sammen lavet hundredevis af freestyle-rap shows og har tilsammen vundet DM i Freestyle Rap to gange, MC’s Fight Night én gang foruden to andenpladser. De udgør også ¾ dele af podcasten Ringe Rap, hvor de ringer og freestyler for dem, der tager telefonen. Derudover har især Mund de Carlo masser af musik liggende på streamingtjenesterne. 

Læs/hør mere: www.ringerap.dk
Instagram: @munddecarlo @elbanovic @miladgenius

Her kan du få lidt smagsprøver på, hvad Elbanovic og Mund de Carlos har lavet:

 

Praktisk info:

Sted: Kulturhuset Viften,  Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre

Tid: 9-14

 

Tags