""

Download appen 'Biblioteket' og få nem adgang til søgninger, reservationer og fornyelser

13.12.22
Appen 'Biblioteket' er hele dit bibliotek samlet i en app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret, og appen hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hent den i App Store eller på Goole Play

Når du henter app'en i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme, som du bruger , når du låner på biblioteket og logger på vores hjemmesideite.

Hvad kan du med appen?

Med 'Biblioteket' appen har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reservér, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på 'Biblioteket' appen.

Søg på tværs

Med appen kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen appen.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, kan du få en push-besked fra Biblioteket appen. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “fjern reservering” med ét klik.