Nyt på hylden

18.08.22
Sommerferien er slut, så nu er det tid til at beundre alle de lækre nye bøger på hylderne. Der er kommet lidt for enhver smag, men Sanna har fundet to titler frem hun især kan anbefale.

Jan-Erik Fjell ’Lykkejægeren
'Turen går til vandreruter ved havet I Danmark'

’Lykkejægeren’ er femte del i krimi-serien om Kripos-betjenten Anton Brekke. Det er en velskrevet og spændende norsk krimi-serie om makkerparret Anton Brekke og Magnus Torp som opklarer mordgåder rundt om i Norge. Det er en serie for dem der har læst Stefan Ahnhem, Jørn Lier Horst og Thomas Enger. Og har man ikke læst de første fire i serien kan man sagtens starte med ’Lykkejægeren’

Den klassiske og kendte ’Turen går til..’-serie kender de fleste. Deres nyeste udgivelse er ’Turen går til vandreruter ved havet i Danmark’. I den kan man finde 25 vandreruter langs havet i hele landet. Bogen findes både i den klassiske størrelse der er lige til at tage i lommen eller vandrerygsække, men også i en fysisk større udgave med fire gange så mange fotos fra ruterne samt faktabokse om dyr og planter man kan mødes undervejs. Som altid er det grundigt gennemarbejdet og fyldt med inspiration  til gode (natur)oplevelser.

Skal du have fingrene i en af de spritnye bøger, så kan du reservere dem allerede nu!

 

Materialer