KOMMER SNART

11.04.22
Rasmus fra voksenudlånet har købt nye digte til poesihylderne. Her er to af de nyindkøbte samlinger, han gerne vil fremhæve.

”Morten Chemnitz er en af de poeter, jeg holder mest af at læse, og netop nu er han aktuel med en ny digtsamling, der hedder Hæld. Det uddrag jeg indtil videre har læst lover godt! Morten Chemnitz skriver smukt som få om stemninger og naturen omkring os. Sproget kan føles komplekst, men sætningerne åbner for sansninger og sammensmeltninger, man som læser betages dybt af. Hæld er Morten Chemnitz’ fjerde bog, og jeg glæder mig meget til at læse den!

Sidste år udkom Ingvild Lothes første digtsamling på dansk, Hvorfor er jeg så trist når jeg er så sød, på forlaget Vild Maskine. Nu er Ingvild igen aktuel, og denne gang med digtromanen Havfruehjerte om en navnløs pige, der konstant søger kærlighed, men også viser sig at være hjerteløs. Fortællingen er fragmenteret, og på sin helt egen måde skaber Ingvild sammenhæng mellem myten om en havfrue og vor tids miljøbevidsthed. En særdeles spændende læseoplevelse!”

- Rasmus, voksenudlånet.

Skal du have fingrene i en af de helt nye bøger, kan du reservere allerede nu!

Se flere nye digtsamlinger her.

Materialer