Kærlighed i luften

16.08.23
Helle fra Islev bibliotek har indkøbt nye bøger med kærlighed i luften.

Hvis du elsker slægtsromaner og kærlighed, så skal du begynde på en storslået og medrivende krønike af bestsellerforfatter Soraya Lane om syv døtre, hvis historier på fængende vis bindes sammen over otte planlagte bøger. 'Den italienske datter' er første bind i serien, hvor Lily opdager en familiehemmelighed. Hendes bedstemor blev født på et mødrehjem for ugifte kvinder, og hun aner intet om omstændighederne. De eneste spor, hun har, er en gammel italiensk opskrift og et teaterprogram fra La Scala i Milano. 

Er du mere til feel-good så tag til det livlige Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst. Her kan du få både grøntsager, krystaller og kaffe – og måske endda møde dit livs kærlighed. I Nicola Mays charmerende trilogi følger hver bog en af markedets standejere gennem deres livs største omvæltning. Glæd dig til at følge med på rejsen.

I 'Gensyn med Côte d'Azur' driver søstrene Delphine og Rebecca et lille eksklusivt hotel sammen i Sydfrankrig. Delphine laver vidunderlig mad, mens Rebecca står for gæster og bryllupper. Men denne sommer vendes livet på hovedet for Rebecca og intet kan blive som før. Der er varme og feel-good for alle pengene.

Du kan finde og reservere dem og andre gode feel-good bøger her: 

Materialer