Kirstines sommerbøger

Hvad skal Kirstine fra Voksenudlånet læse i sin sommerferie?

22.07.22
Op til sommerferien hjælper vi jer med at finde bøger til ferien, men her kan du se hvad Kirstine fra Voksenudlånet selv skal læse i sin sommerferie.

"Jeg drømmer om at vandre i sommerferien, så Gitte Holtze´s ”Jeg lever” nærer drømmen, indtil det bliver realistisk.

”Hannies bog” af Lisa Wingate og ”Harlem Shuffle” af Colson Whitehead handler om USA på forskellige tider. De bringer minder og drømme om at rejse i det store kontrast fyldte land. Et par lette krimier sniger sig helt sikkert også ind af Elly Griffiths eller Linda Castillo.

Min teenagedatter genlæser ”Den sommer alting ændrede sig” af Jenny Han, inden hun skal se den som tv-serie. På hendes anbefaling skal jeg også læse ”Kvantespring” af Lise Villadsen om at være ung og finde sin identitet i en familie med de udfordringer, det kan medføre.

Jeg elsker at læse ungdomsbøger og har fået min ældste datter til at læse ”The hate U give” af Angie Thomas, måske kan ”Concrete rose” af samme forfatter komme med i hendes kuffert.

Vi spænder bredt i familien og min mand dækker Scifi genren. Lidt dystopi, men ikke for trist og ikke noget krig. Det er blevet til ”Den sidste” på e-reolen, da han helst læser på telefonen inden sengetid – og så er bogen jo altid med i lommen."

Kirstine - voksenudlånet

Materialer