Den første kærlighed ❤❤❤ - romaner for børn

06.08.21
Vi har interviewet bibliotekets ansatte om "Den første kærlighed ❤❤❤". Hver fredag kan du læse en ny kærlighedshistorie, og denne uge kan du møde børnebibliotekar Birgit, der deler sin historie om den første kærlighed til romaner for børn.

"'Anne Franks dagbog' er en af de bøger, som jeg også slugte, for den påvirkede mig i den grad med den hjerteskærende beretning fra 2. verdenskrig. Det var en tid, der interesserede mig, for med en opvækst på Bornholm var besættelsestiden og bombningen af øen et emne, der i ny og næ blev vendt i familien med personlige beretninger fra en uhyggelig tid.

Der bliver til stadighed udgivet rigtig mange gode børnebøger, og en forfatter, som jeg altid holder øje med, er vores lokale Kristoffer Jacob Andersen. Dels bor han her i Rødovre, dels var han min søns klasselærer gennem mange år, så allerede da hørte vi Kristoffers fantastiske – især gyserhistorier - gengivet over aftensmaden. En ny bog fra Kristoffer Jacob Andersens hånd er:  'Bamser, bomber og brødristere' for de 10 – 16 årige. Bogen er blevet til i et samarbejde med YouTuberen Niki Topgaard, som er hovedperson i den herlige og hæsblæsende historie. Læs den for din egen eller dine børns skyld – I får uden tvivl både spænding og ikke mindst et godt grin sammen. "

- Birgit, Børneudlånet

Læs Birgits anbefalinger og find bøger, der minder om, herunder.

Materialer