""

PressReader

Adgang
Adgang hjemmefra
PressReader - læs dagens avis før den trykte udkommer.
En nem adgang til over 6000 aviser og tidsskrifter fra 100 lande og på 60 forskellige sprog. Eksempler på aviser i databasen er The Guardian, Washington Post, Dagens Nyheter, Le Figaro, Der Tagesspiegel, China Daily + tusindvis flere. Hold øje med erhvervsliv og aktier med The Wall Street Journal og læs om gårsdagens El Clasico i sportsmagasinet AS eller prøv at søge på 'Denmark' og se hvad udenlandske aviser skriver om Danmark.

Af danske aviser kan du pt. læse Børsen i Pressreader. Herudover kan du læse en række danske tidsskrifter eksempelvis Cykelmotion og Alt om Videnskab. Udvalget kan variere.

Publikationerne er holdt i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte version er tilgængelige. Der er samtidig et minimum på 45 dages arkiv. Ofte er de tilgængelige før den trykte kopi i udgivelseslandet. Prøv også funktionen smart navigation hvor man kan få oversat artiklerne, udskrive og få læst teksten op. Downloades i PDF-format, og er identisk med den trykte udgave.

Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Rødovre kommune og er registreret som låner på Rødovre Bibliotekerne. 

Teknik

PressReader fungerer godt i Appen som findes både til Android og Apple-enheder.
Den gratis biblioteksadgang skal fornyes enten via et PressReader Hot Spot (biblioteks-wifi) eller via bibliotekets hjemmeside og gælder i 24 timer.
Aviserne vises som pdf-filer.

På e-kurser.nu kan du få en gennemgang af Pressreader

Har du brug for mere info om Pressreader. ? På Pressreader's hjemmeside kan du få svar på det meste.