Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Musik

Koncert for børn - få en gratis bog

21.05.22
Kom til koncert med Bjørn Eriksen og få en gratis sang- og malebog!

Bjørn Eriksen synger sange fra sin nye bog "Syng & Mal". Bogen indeholder 12 af hans sjove og eventyrlige børnesange forsynet med noder og becifringer og plads til børns egne illustrationer til sangene.

Selma og Sofia på 10 år har tegnet fire tegninger, der er med i sangbogen. De deltager også i koncerten, hvor de fortæller om deres tegninger. Derudover står de for at dele et gratis eksemplar af ”Syng & Mal” ud til hver af de første 100 børn. Først til mølle-princippet gælder.

 

Om 'Syng og Mal'

Der er en sammenhæng mellem billedkunst, musik og tekst. Det er Bjørn Eriksens udgangspunkt, da han selv arbejder som både billedkunstner, komponist og tekstforfatter. Bjørns tanke med ”Syng & Mal” er at give børn og voksne en fælles oplevelse, hvor børnene kan illustrere sangene med deres egne tegninger, og voksne kan synge og spille sangene sammen med børnene.

”Syng & Mal” henvender sig til de 3-12 årige børn. Sangene er også udgivet som albummet ”Syng & Mal” og kan streames på samtlige streamingstjenester eller via QR-kode i bogen.

Bogen er blevet til med støtte fra Rødovre Kulturråd, Børnekulturpuljen i Rødovre Kommune og Rooster Music.