""

Information om 'Åben udstilling 2020'

02.11.20
Slå dine kunstneriske folder til Rødovre Biblioteks 'Åben udstilling 2020'. Ved 'Åben udstilling' er det nemlig Rødovreborgernes egne værker, der udstilles.

Vi har samlet den vigtigste information om 'Åben udstilling 2020' herunder.

Deltagelse og indlevering af værker

For at deltage i 'Åben udstilling' skal du bo i Rødovre Kommune. Der kan indleveres to værker efter eget valg på indleveringsdagen.

Indlevering af værker skal ske mandag d. 16. november kl. 13.00 - 17.00 på hovedbiblioteket. Hvis du er forhindret, kan du træffe aftale med Sanna Gade på mail cn19128@rk.dk.

Officielle priser og publikumsfavorit

Kultur- og Fritidsudvalget vælger de tre officielle vindere af årets priser, mens publikum har mulighed for at stemme på egen favorit indtil lørdag d. 5. december. Vinderne vil få direkte besked.

Prisoverrækkelse og en AFLYST fernisering

Ferniseringen til Åben Udstilling er desværre AFLYST som følge af myndighedernes gældende retningslinjer i forbindelse med håndteringen af covid19.

Vinderne af Kultur- og Fritidsudvalgets oficielle priser får derfor direkte besked og inviteres til en lukket ceremoni med prisoverrækkelse lørdag d. 21. november kl. 11.

Du kan se en livestream af prisoverrækkelsen d. 21. november kl. 11.

Udstillingsperiode

Du kan opleve 'Åben udstilling 2020' fra søndag d. 22. november til og med søndag d. 20. december

Du kan besøge udstillingen i bibliotekets åbningstid. Den kan dog være midlertidig lukket i tilfælde af øvrige arrangementer.

Information om COVID-19

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i efterårets arrangementer, hvis myndighederne ændrer retningslinjer i forbindelse med håndteringen af COVID-19. Biblioteket følger sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer.


Det betyder, at vi til vores arrangementer i efteråret 2020:

  • Beder publikum holde sig hjemme, hvis de har tegn på sygdom. Personalet kan bede publikummer med tydelige symptomer om at forlade et arrangement. I disse tilfælde får man refunderet sin billet.
  • Har begrænset antal pladser.
  • Har billetbestilling – også til gratis arrangementer.
  • Sørger for afstand mellem publikum og afstand mellem publikum og foredragsholder.
  • Stiller håndsprit til rådighed.
  • Ved arrangementer med mad og drikke har skærpet fokus på håndteringen af disse.