Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Litterære lækkerbidder

Lyt, læs, spis og snak sammen - hver for sig

20.01.21
Savner du også det nærende fællesskab fra bibliotekets hyggelige ’Lyt, læs, spis og snak’-arrangementer i disse karantænetider? Så er der godt nyt!

Nu kan du nemlig lytte, læse, spise og snakke sammen med andre – alt sammen fra hjemmets trygge rammer. Du skal blot have en computer med adgang til internettet, så kan du deltage i et virtuelt møde med en bibliotekar og syv andre deltagere.

Som det er tilfældet ved den traditionelle udgave af ’Lyt, læs spis og snak’ vil én af bibliotekets læseguider læse en novelle højt. Undervejs stopper vi op og samtaler om det, der falder os ind. Du skal ikke have læst teksten på forhånd. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og lytte eller læse med på skærmen, mens du selv sørger for lidt lækkert til ganen.

Arrangementet finder sted onsdag d. 20. januar kl. 10-11. Der er 8 pladser pr. læsning. Mødet finder sted på Zoom, og du vil modtage et link dagen før arrangementet samt titlen på novellen. 
Du kan bestille en gratis billet til og med mandag d. 18. januar kl. 15.

Du kan læse mere om metoden guidet fælleslæsning her.

De guidede fælleslæsninger er et bud på et digitalt arrangement, som Rødovre Bibliotek tilbyder nu, hvor det ikke er muligt at mødes om kulturelle tilbud på det fysiske bibliotek.