Retningslinjer under COVID-19

Retningslinjer for brug af biblioteket efter genåbning

Herunder har vi kort skitseret, hvilke retningslinjer vi holder åbent under, og prøvet at besvare de oftest stillede spørgsmål. 

Du kan igen læse aviser og magsiner på bibliotekerne eller i en af vores gårdhaver. Det er også muligt at benytte vores studiepladser og grupperum. 

Er der noget, du undrer dig over vedr. genåbning, kan du måske finde svar her - og ellers er du velkommen til at kontakte os på bibliotekar@rk.dk

Du kan nu bruge vores pc´er og kopiere og scanne

Rødovre Bibliotek: Der er adgang til to pc´er i skrankeområdet. På voksenbiblioteket er der adgang til seks pc´er samt en søgemaskine. På børnebiblioteket er der adgang til to pc´er samt en søgemaskine. Der er ikke åbnet for Wii og Playstation 4.

Islev Bibliotek: Der er adgang til to pc´er på voksenbiblioteket samt to pc´er på børnebiblioteket.

Vi udlåner ikke hovedtelefoner på nuværende tidspunkt.

Kan jeg reservere nu?

Du kan reservere på sædvanlig vis på vores hjemmeside og via biblioteksappen. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os på bibliotekar@rk.dk, så kan vi reservere for dig. Bibliotek.dk er også åben for reservationer. 

Hvis du har ventet mere end tre måneder på din reservation fra Det Kgl. Bibliotek uden at få besked, kan det skyldes, at din reservation er blevet anomymiseret. Derved kan vi ikke se, hvem der har reserveret hvilke materialer.
Hvis du mener at mangle et reserveret materiale, så henvend dig til bibliotekaren. 

Hvilke forholdsregler har I taget i forhold til smittefaren?

For at minimere smittefaren er sikkerheden i højsædet på bibliotekerne og har førsteprioritet. Vi følger de officielle regler med afstand, vask af hænder, rengøring og afspritning.

Er der legetøj på børnebiblioteket?

På Rødovre Bibliotek kan du bruge vores børnecomputer og vores nye balancebane.
 

Hvornår åbner I igen – sådan rigtigt, som før coronaen?

Det ved vi ikke. Det afhænger af Folketinget og kommunens krisestab, som tager smittefaren meget alvorligt. Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Opdateret torsdag d. 27. august kl. 11:42