GyseLITT

15.11.21
Hvordan skræmmer man livet af folk?

Man har altid fortalt hinanden uhyggelige historier. I gamle dage fra mund til mund, senere i bøger, film og spil. Vi går hele vejen rundt om genren i denne workshop; læser gyserhistorier, ser gyserfilm og spiller gyserspil. Det foregår både på skærm og i Virtual Reality. Vi taler også om, hvilke virkemidler man benytter sig af, når man laver gyserhistorier… og hvorfor det egentligt er lidt fedt at blive forskrækket. 

Sidste del af dagen laver vi vores egen gyserhistorie i små grupper. Vi laver en lille model af et hjemsøgt rum, og laver en historie der passer til. Det bliver en blanding af at skrive, tegne og bygge. Niveauet er så alle kan være med, man behøver altså ikke at være supertegner eller superskriver – men man skal helst elske gyserhistorier.

Vi ved, at nogen tør se hvad som helst, mens andre måske har noget de kan li’ – og noget de går udenom. Så hvis du gerne vil være med, men for eksempel ikke har lyst til at hoppe ind i virtual reality verdenen, siger du bare til.

# Byg en fortælling - Brug hænderne - Visuelle fortællinger - Skriv, skriv, skriv.

Michael Valeur skriver bøger, teater og laver manuskripter til computerspil. Når han ikke skriver, underviser han på design, kultur og film-skoler. Man kan læse mere på www.michaelvaleur.dk

Praktisk: 

Hvidovre Bibliotek, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre

Tags