Se din lånehistorik i app´en Biblioteket

14.11.20
Med ny version af app´en kan du nu lave en liste over bøger, du har læst.

Se din lånehistorik i appen 'Biblioteket'

Du kan nu hente den nyeste version af 'Biblioteket' i App Store og Google Play Store. Opdateringen gør det muligt at få overblik over din lånehistorik, samtidig med at den kan anbefale 'noget der ligner'.

Lånehistorikken finder du under 'Min side', mens anbefalingerne vil kunne ses i en karrusel, når du åbner detaljerne om et specifikt materiale. Anbefalingsfunktionen er stadig i test. Der arbejdes løbende på at forbedre den.

Hvis du ønsker at få adgang til de nye funktioner, skal du først acceptere, at der bliver opsamlet data om dig i 'Privatlivspolitik'. Du bliver automatisk bedt om at tage stilling til dette, når du logger ind første gang. Giver du tilladelse til opsamling af data, vil dine lån fremover blive samlet på en liste under 'Lånehistorik'.

Bemærk, at det kun er muligt at se lån, der er oprettet efter den dato, du afgav din tilladelse. Du kan dog manuelt tilføje materialer til din lånerhistorik. Det gør du ved at finde materialet i app'en og klikke på de tre prikker øverste i højre hjørne.

Klik på tre prikker i øverste højre hjørne fremkalder tekstboks med teksten 'Tilføj til lånehistorik'