Læsekreds

Læs sammen på biblioteket

18.09.20
Savner du nogle at dele din læseoplevelser med? Så kom og være med i en af bibliotekets læsekredse. Vi åbner for tilmelding fredag den 25. september.

Romanklubberne på Rødovre Bibliotek er en stor succes. De stortrives og udvikler sig hele tiden. I læseklubberne mødes du med andre, som har læst den samme bog som dig, og som har lyst til at dele deres læseoplevelser. Det er med til at skabe større læseoplevelser og inspirerende fællesskaber omkring litteraturen. 

Romanklubber sæson 2020/2021

I år har vi tre forskellige læsekredse. Alle klubberne mødes en gang om måneden i ca. halvanden time, og der er en fast ordstyrer med. Det er gratis at være medlem. Læs mere om klubberne og hvordan man tilmelder sig på nedenstående links. 
 


Tilmelding til de tre læsekredse starter fredag den 25. september kl. 10.00. Læs mere ved at klikke på links ovenover. 

Information om COVID-19

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i efterårets arrangementer, hvis myndighederne ændrer retningslinjer i forbindelse med håndteringen af COVID-19. Biblioteket følger sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer.

Det betyder, at vi til vores arrangementer i efteråret 2020:

  • Beder publikum holde sig hjemme, hvis de har tegn på sygdom. Personalet kan bede publikummer med tydelige symptomer om at forlade et arrangement. I disse tilfælde får man refunderet sin billet.
  • Har begrænset antal pladser
  • Har billetbestilling – også til gratis arrangementer
  • Sørger for afstand mellem publikum og afstand mellem publikum og foredragsholder
  • Stiller håndsprit til rådighed
  • Ved arrangementer med mad og drikke har skærpet fokus på håndteringen af disse