Du må nu opholde dig på biblioteket igen

26.05.20
Nye retningslinjer for brug af biblioteket

Herunder har vi kort skitseret, hvilke retningslinjer vi holder åbent under, og prøvet at besvare de oftest stillede spørgsmål. 

Du kan fra onsdag d. 26. maj igen læse aviser og magsiner på bibliotekerne eller i en af vores gårdhaver. Det er også muligt at benytte vores studiepladser og grupperum. Hvis du ønsker at printe fra din egen computer eller smartphone, er dette nu en mulighed. Personalet kan dog ikke være behjælpelig med dette.

Er der noget, du undrer dig over vedr. genåbning, kan du måske finde svar her - og ellers er du velkommen til at kontakte os på bibliotekar@rk.dk

Jeg skulle have afleveret bøger lige efter, at I lukkede. Skal jeg nu betale for sen aflevering?
Til og med onsdag d. 3. juni kan du frit aflevere dit materiale, uden at der kommer gebyr på, uanset afleveringsdatoen.

Kan jeg reservere nu?
Du kan reservere på sædvanlig vis fra den 18. maj på vores hjemmeside og via biblioteksappen. Du er også velkommen til at ringe (fra den 18. maj) eller skrive til os på bibliotekar@rk.dk, så kan vi reservere for dig.

Kan jeg reservere over bibliotek.dk?
Bibliotek.dk åbnede for reservationer den 18. maj. 

Hvorfor kan jeg ikke:
- bruge jeres PC’er?
- lige hurtigt slå noget op på jeres PC?
- lege med legetøj i børnebiblioteket, når nu institutionerne er åbne?
Det er ikke muligt at anvende ovenstående, da dette er vanskeligt at rengøre mellem hver besøgende.
Hvilke forholdsregler har I taget i forhold til smittefaren?
For at minimere smittefaren er sikkerheden i højsædet på bibliotekerne og har førsteprioritet. Bibliotekerne lukker kun langsomt og gradvist op. Vi følger de officielle regler med afstand, vask af hænder, rengøring og afspritning.
Hvornår åbner I igen – sådan rigtigt, som før coronaen?
Det ved vi ikke. Det afhænger af Folketinget og kommunens krisestab, som tager smittefaren meget alvorligt. Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Hvad sker der med bibliotekets arrangementer?
Alle arrangementer til og med d. 8. juni er aflyst. Har du brugt betalingskort til at købe billet til et arrangement, som er blevet aflyst, vil du få beløbet refunderet på dit betalingskort. Hvis du har købt billetten kontant, skal du møde op på biblioteket med billetten, når vi åbner igen - så får du refunderet beløbet.

 

Opdateret tirsdag d. 25. maj kl. 14:24