Ofte stillede spørgsmål om lukningen grundet corona-virus

23.04.20
Du kan i øjeblikket ikke komme ind på biblioteket eller reservere, låne og aflevere. På siden her kan du finde svar på oftest stillede spørgsmål i forbindelse med lukningen af bibliotekerne i Rødovre

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får en bøde, mens I har lukket?

Vi vil ikke opkræve biblioteksgebyrer for materialer, der skulle have været afleveret, mens biblioteket holder lukket. Har du allerede fået et gebyr, vil det ikke stige i lukkeperioden. 

Kan jeg reservere bøger i lukkeperioden?

Nej, der vil blive lukket for muligheden for at reservere materialer.

Hvad sker der med mine reserveringer, som er klar til afhentning?

Du kan hente de reserverede materialer, du allerede har fået besked om, når vi åbner igen. De vil stadig stå klar til afhentning i nogle dage efter genåbning af bibliotekerne. 

Hvad sker der med bibliotekets arrangementer?

Alle arrangementer i denne periode er aflyst. Har du købt billet til et arrangement, som er blevet aflyst, vil du få beløbet refunderet. Hvis du har betalt kontant, skal du komme på biblioteket, når vi åbner igen.

Hvornår regner I med normal drift igen?

Rødovre Bibliotek og Islev Bibliotek / Trekanten er foreløbig lukket til og med søndag d. 29. marts. Vi afventer situationen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Vil det fortsat være muligt at bruge e-materialer?

Ja, alle vores online tilbud fortsætter, og vi har øget antal lån af e-bøger, lydbøger  og film. Du kan nu låne 10 lydbøger, 12 e-bøger og 15 film om måneden i lukkeperioden.

Bliver lydavisen leveret?

Nedlukningen påvirker desværre også vores lydaviser, som ikke vil udkomme før vi åbner igen. Indtil videre afventer vi situationen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Hvad med mine lånte materialer?

Vi henstiller til, at du beholder dine lånte materialer hjemme.