Få info om aflevering, reserveringer og gebyrer i lukkeperioden.

28.03.20
Vi holder lukket til og med søndag d. 10.maj grundet situationen omkring corona-virus

Regeringen udmeldte den 11. marts en række vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af corona-virus i samfundet.

Det betyder som udgangspunkt, at alle borgerrettede funktioner i Rødovre Kommune lukker, og det vil ikke være muligt at komme ind på kommunale matrikler. Det gælder naturligvis også bibliotekerne. På baggrund af myndighedernes anbefalinger er der lukket på Rødovre Bibliotek, Trekanten/Islev Bibliotek og Cafébiblioteket til og med søndag d. 10. maj.  Du kan holde dig opdateret på Rødovre Kommunes hjemmeside rk.dk.

Ofte stillede spørgsmål om lukningen grundet corona-virus

Du kan i øjeblikket ikke komme ind på biblioteket eller reservere, låne og aflevere. På siden her kan du finde svar på oftest stillede spørgsmål i forbindelse med lukningen af bibliotekerne i Rødovre

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får en bøde, mens I har lukket?

Vi vil ikke opkræve biblioteksgebyrer for materialer, der skulle have været afleveret, mens biblioteket holder lukket. Har du allerede fået et gebyr, vil det ikke stige i lukkeperioden. 

Kan jeg reservere bøger i lukkeperioden?

Nej, der vil blive lukket for muligheden for at reservere materialer.

Hvad sker der med mine reserveringer, som er klar til afhentning?

Du kan hente de reserverede materialer, du allerede har fået besked om, når vi åbner igen. De vil stadig stå klar til afhentning i nogle dage efter genåbning af bibliotekerne. 

Hvad med mine lånte materialer?

Vi henstiller til, at du beholder dine lånte materialer hjemme, indtil vi åbner igen.

Hvad sker der med bibliotekets arrangementer?

Alle arrangementer i april måned er aflyst. Har du brugt betalingskort til at købe billet til et arrangement, som er blevet aflyst, vil du få beløbet refunderet på dit betalingskort. Hvis du har købt billetten kontant, skal du møde op på biblioteket med billetten, når vi åbner igen - så får du refunderet beløbet.

Hvornår regner I med normal drift igen?

Rødovre Bibliotek, Islev Bibliotek / Trekanten og Cafébiblioteket er foreløbig lukket til og med søndag d. 10. maj. Vi afventer situationen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Vil det fortsat være muligt at bruge e-materialer?

Ja, alle vores online tilbud fortsætter, og vi har øget antal lån af e-bøger, lydbøger  og film. Du kan nu låne 10 lydbøger, 12 e-bøger og 15 film om måneden i lukkeperioden.

Bliver lydavisen leveret?

Nedlukningen påvirker desværre også vores lydaviser, som ikke vil udkomme før vi åbner igen. Indtil videre afventer vi situationen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Senest opdateret tirsdag d. 10. maj kl. 10:00