Marriage Thrillers: 25 psykologiske krimier på engelsk

02.04.20
Et udvalg af 25 psykologiske krimier på engelsk med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt.

Det stiller krav til parforholdet og familielivet at leve tæt sammen bag lukkede døre. Det kan ikke undgås, at man måske går hinanden lidt på nerverne. Prøv at læse en af disse thrillers, så vil du blive lettet over, at det jo kunne være meget værre…

Når facaden krakelerer

Det er ikke uden grund, at ægteskaber og parforhold giver inspiration til ”marriage thrillers”, som handler om det, der foregår bag lukkede døre, når facaden krakelerer.  I Behind Closed Doors af B.A. Paris ser det nyforelskede par Jack og Grace ud til at leve det perfekte liv. Jack er en succesrig advokat, og Grace går op i at indrette deres smukke hjem. Men noget er galt, Grace må ikke forlade deres hus, det er blevet et psykologisk fængsel, for Jack er en kontrollerende psykopat, der lægger skumle planer… Behind Closed Doors er en nervepirrende og underholdende roman med et overraskende plot.

Hjemmet som et farligt sted

I Domestic Noir-genren foregår det uhyggelige i hjemmet, som er blevet et farligt sted, hvor skæbnesvangre hemmeligheder fra fortiden lurer under overfladen. Gerningsmanden er ofte en, du kender – eller tror, du kender. I A Stranger in the House af Shari Lapena lever Tom og Karen i et lykkeligt ægteskab. Men da Karen bliver udsat for en trafikulykke og intet kan huske, vendes deres liv på hovedet. Politiet sætter Karen i forbindelse med et mord, og Tom må erkende, at han ikke ved ret meget om den kvinde, som han er gift med.

Find dem på eReolen Global

Find et stort udvalg af engelsksprogede krimier og thrillers på eReolen Global. Download også appen Libby, by OverDrive og lån de engelsksprogede titler, som du kan låne ud over din kvote på eReolen. Ligesom på eReolen benytter du dit almindelige bibliotekslogin. 

Materialer