Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Find din indre kriger - er du syg mand!

30.11.20
Man skal være stærk for at være syg. Så hvordan finder du din indre kriger frem, så du og dine nærmeste får den omsorg og behandling, der er brug for, således at angst, sorg og afmægtighed ikke får lov til at styre livet?

Hør Peter Mygind fortælle om sit møde med sygehusvæsnet – både som patient og pårørende. Peter har selv haft 3 blodpropper og et hjertestop og er pårørende til familie og venner med blandt andet kræft og epilepsi. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Peter Mygind er ambassadør for Hjerteforeningen, og deler gerne ud af egne erfaringer.

Arrangementet er et samarbejde med Rødovre Sundhedscenter. 

NB! Der har desværre sneget sig en fejl ind i det trykte program, hvoraf det fremgår, at der skulle være kaffe og kage til arrangementet. Dette er ikke tilfældet.

 

 

Information om COVID-19

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i efterårets arrangementer, hvis myndighederne ændrer retningslinjer i forbindelse med håndteringen af COVID-19. Biblioteket følger sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer.

Det betyder, at vi til vores arrangementer i efteråret 2020:

  • Beder publikum holde sig hjemme, hvis de har tegn på sygdom. Personalet kan bede publikummer med tydelige symptomer om at forlade et arrangement. I disse tilfælde får man refunderet sin billet.
  • Har begrænset antal pladser.
  • Har billetbestilling – også til gratis arrangementer.
  • Sørger for afstand mellem publikum og afstand mellem publikum og foredragsholder.
  • Stiller håndsprit til rådighed.
  • Ved arrangementer med mad og drikke har skærpet fokus på håndteringen af disse.