Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Anne Glad interviewer Peter Øvig Knudsen - UDSOLGT

02.09.20
Arrangementet er udskudt fra forårssæsonen.

I november 2016 døde forfatteren Peter Øvigs mor. Allerede samme dag besluttede forfatteren, at han ville skrive en bog om sin deprimerede mor. Også bogens titel stod lysende klar for ham: Min mor var besat.

Hør Peter Øvig fortælle om at vokse op som barn af en psykisk syg, og om, hvordan han under arbejdet med sin bog selv røg ind i en alvorlig depression – præcis som sin mor. Det førte til indlæggelse på en lukket, psykiatrisk afdeling på Rigshospitalet. Da han efter syv elektrochok blev udskrevet, havde han ændret syn på sin mor.

Onsdag d. 2. september kl. 19-21 på Rødovre Bibliotek

Pris: 40 kr. 

Grundet situationen omkring Corona-virus, valgt vi i foråret at at udskyde arrangementet til onsdag d. 2. september 2020 kl. 19-21 på Rødovre Bibliotek. Din nuværende billet vil være gyldig. Ønsker du derimod ikke at komme til arrangementet d. 2. september, kan du få refunderet billetten på Rødovre Bibliotek. 

Information om COVID-19

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i efterårets arrangementer, hvis myndighederne ændrer retningslinjer i forbindelse med håndteringen af COVID-19. Biblioteket følger sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer.

Arrangementer skal altid være en tryg oplevelse for os alle sammen. Det betyder, at vi til vores arrangementer i efteråret 2020:

  • Beder publikum holde sig hjemme, hvis de har tegn på sygdom. Personalet kan bede publikummer med tydelige symptomer om at forlade et arrangement. I disse tilfælde får man refunderet sin billet.
  • Har begrænset antal pladser
  • Har billetbestilling – også til gratis arrangementer
  • Sørger for afstand mellem publikum og afstand mellem publikum og foredragsholder
  • Stiller håndsprit til rådighed
  • Ved arrangementer med mad og drikke har skærpet fokus på håndteringen af disse